Ενισχυτής κινητού σήματος GSM 3G 4G LTE για την Ελλάδα

Cosmote signal boosterVodafone signal boosterWind signal booster
Cyta signal boosterQ signal boosterFrog Mobile signal booster

Where Do You Need to BOOST SIGNAL?

If you have specific requirements, feel free to use our customized solution form,
and our engineers will elaborate a solution fitting your individual needs.

Ενισχυτές σήματος κινητού τηλεφώνου: Hot Selling Models

Nikrans LCD-130Best-seller
Coverage:130 m2
£143
Nikrans NS-150GW
Coverage:150 m2
£372
Nikrans NS-250GDW
Coverage:300 m2
£502
 
No More Dropped Calls!
We Amplify Mobile Signal since 2001
Over
100 models
5-Step
Pre-delivery Check
30-Day
Return Policy
3-Year
Warranty & Service
Secure
Online Payments
Full Kit
Ready to Use
Worldwide
Express Shipping
Free
Layout & Tech Help
Πώς λειτουργεί ο ενισχυτής σήματος κινητού τηλεφώνου;

Ενισχυτής σήματος κινητού τηλεφώνου είναι μια από τις καλύτερες λύσεις για όσους θέλουν να βελτιώσουν το κινητό σήμα. Ο ενισχυτής σήματος μπορεί να ενισχύσει τις τηλεφωνικές κλήσεις GSM, τα κείμενα, τα κινητά Διαδίκτυα 3G και 4G καθώς και το Wi-Fi.

Η χρήση κινητού επαναλήπτη που προσφέρονται από τον ιστότοπό μας είναι πολύ εύκολη και δεν απαιτείται συντήρηση ή διαμόρφωση από εσάς. Μετά την παραγγελία ενός ενισχυτή σήματος λαμβάνετε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εξασφάλιση ενίσχυσης σήματος που περιλαμβάνει ενισχυτή με τροφοδοτικό, μία εσωτερική και μία εξωτερική κεραία λήψης συνοδευόμενη από καλώδια. Η εγκατάστασή του δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 30 λεπτά ακόμα και για άτομα χωρίς τεχνική εμπειρία.

Η εταιρεία μας προτείνει λύσεις ενίσχυσης σήματος για κινητά τηλέφωνα που είναι συμβατές με διάφορα δίκτυα, για πελάτες από οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη. Μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα απλό ενισχυτή σήματος GSM, έναν ενισχυτή σήματος GSM + 3G ή έναν ενισχυτή GSM + 4G. Έχουμε επίσης όλα-σε-εναν ενισχυτές σήματος GSM + 3G + 4G. Με άλλα λόγια, στην MyAmplifiers.com ο καθένας θα βρεί την κατάλληλη λύση.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές μας για τη λήψη κινητού σήματος ή χρειάζεστε βοήθεια για την επιλογή του σωστού μοντέλου; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και οι επαγγελματίες βοηθοί θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον πιο βολικό ενισχυτή που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

 
 
 

Το προσωπικό της MyAmplifiers.com δραστηριοποιείται παγκοσμίως στην αύξηση πυκνότητας της κινητής τηλεφωνίας από το 2001. Διαθέτουμε μια επαγγελματική ομάδα τεχνικών εμπειρογνωμόνων, μηχανικών και βοηθών πωλήσεων που είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν στην επιλογή της πιο αποτελεσματικής λύσης στα προβλήματα του σήματός σας.

Το δικτυακό κατάστημά μας παρέχει ενισχυτές σήματος κινητής τηλεφωνίας πρώτης τάξης, πράγμα που αποδεικνύεται από πιστοποιητικά CE και RoHS. Όλες οι συσκευές που προσφέρονται από το κατάστημά μας είναι 100% ασφαλείς για την υγεία, φιλικές προς το περιβάλλον και συνεπώς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποπτεύουμε ότι ένας ενισχυτής σήματος κινητής τηλεφωνίας μπορεί να επηρεάσει άλλες ηλεκτρονικές συσκευές ή την ευημερία σας.

Παρέχουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο με εγγύηση 3 ετών για κάθε ενισχυτή σήματος κινητού τηλεφώνου.

 

Have a problem with cell phone signal? Let us take care of it for you

or simply contact us: [email protected], +(44)2037691854 (Sales), Sales Chat